TRAJECTEN

JUST CONNECT TRAJECT

Het just connect traject biedt een persoonlijke (1 op 1) en intensieve vorm van begeleiding met 8 sessies van 2 uur. Dit programma omvat verschillende modaliteiten, waaronder breathwork, coaching, opstellingen en schaduwwerk. Bovendien zijn er oefeningen voor thuis beschikbaar om het proces maximaal te ondersteunen. Naast de reguliere sessies is telefonisch of What’s App-contact mogelijk wanneer dat nodig is, waardoor het programma zeer toegankelijk is en je altijd de nodige ondersteuning kunt krijgen.

Duurtijd: 16 weken

Prijs: € 1385 incl btw

 

INNER CONNECTION TRAJECT

Het inner connection traject is een programma dat verschillende aspecten van persoonlijke (1 op 1) begeleiding omvat. Het programma bestaat uit 11 sessies van elk 2 uur, waarin diverse technieken worden gebruikt om je te ondersteunen in je persoonlijke proces. Zo wordt er gebruik gemaakt van Breathwork, Coaching, Opstellingen, Schaduwwerk en Cupping. Bovendien wordt er ook Reiki toegepast om je energetische welzijn te verbeteren. Het doel van het programma is om je te helpen je volledige potentieel te benutten vanuit je innerlijke weten. Om dit te ondersteunen, krijg je ook oefeningen om thuis te doen. Tijdens het programma is er tevens telefonisch of via What’s app contact mogelijk wanneer nodig. Verder is deelname aan een ademcirkel en opstellingscirkel als opsteller ook inbegrepen.

Duurtijd: 6 maanden

Prijs: 2165€ incl btw

DEEP DIVE CONNECTION TRAJECT

De 1 op 1 begeleiding biedt 22 sessies van 2 uur aan, waarin verschillende technieken worden gecombineerd om persoonlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. De sessies omvatten breathwork, coaching, opstellingen, schaduwwerk, cupping en reiki. Het programma is ontworpen om jouw volledige potentieel te ontdekken vanuit jouw innerlijke weten. Om je proces maximaal te ondersteunen, krijg je oefeningen om thuis te doen en ook telefonisch of via WhatsApp contact opnemen als dat nodig is. Naast de persoonlijke sessies neem je ook twee keer deel aan een ademcirkel om je ervaring te verdiepen.

Duurtijd: 1 jaar

Prijs: €4095 inclusief btw